top of page
BRANDING WORKSHOPS

PERSONAL BRANDING.

WORKSHOPS

Wil je je persoonlijke overtuigingskracht versterken en je zakelijke en privé succes vergroten? Stem daartoe je uitstraling en de boodschap die je wilt overbrengen optimaal op elkaar af. Deze workshops helpen je daarbij. Ze zijn zeer geschikt als invulling van een teamdag voor bedrijven en organisaties.

Weerspiegelt jouw kledingstijl je persoonlijkheid? En, nog belangrijker, ben je happy met je uitstraling? Tijdens de workshop Kleur en Stijl Totaal leer je welke stijl en trends bij jou passen en hoe je deze kennis kunt inzetten om je zelfvertrouwen en kans op succes te vergroten. Je zult ervaren dat kleine veranderingen een groot effect kunnen hebben. 'Fashion fades only style remains' Coco Chanel.

Geschikt als teamdag of VIP dag.

EFFECTIEF COMMUNICEREN DOOR EEN BETERE UITSTRALING 

Tijdens deze praktische workshop voor bedrijven leren de deelnemers dat communiceren meer is dan praten. Lichaamstaal, kleding, stem en algehele uitstraling ondersteunen de boodschap die je wilt overbrengen, of doen er juist afbreuk aan. Weet wat vóór je werkt en vergroot je zelfvertrouwen en succes kans. 'Het was een zeer leerzame workshop die ertoe geleid heeft dat de directieleden bewuster nadenken over hun persoonlijke presentatie'.

Geschikt als teamdag.

DRESS TO IMPRESS, DRESS FOR SUCCESS

Je kledingstijl weerspiegelt je innerlijk. Tenminste, dat is wat je wil: het plaatje moet overeenkomen met de inhoud. Tijdens deze workshop leer je hoe je met kleding- en kleurkeuze je zelfvertrouwen en leiderschap kunt vergroten. 'De feedback die wij op deze workshop hebben ontvangen was zonder uitzondering zeer positief'.

 

Geschikt als korte, energiegevende workshop. 

SUCCESS STORIES.

Joyce was een van de sprekers bij Rabobank Internationale Vrouwendag 2017 waar ze 2 insprirerende workshops van 45 min. gaf over imago en presentatie. De dames gingen met handige tools en adviezen naar huis en meerderen gaven aan dat de workshops best nog wat langer had mogen duren. Nogmaals bedankt voor je bijdrage aan deze dag, niet alleen wij,

maar ook de bezoekers waren meer dan enthousiast over jouw voordracht!

Eef Langenveld

Rabobank Centraal Zuid-Limburg – Directeur Particulieren en Private Banking

bottom of page