top of page

SUCCESS STORIES.

PERSONAL BRANDING

Edwin Engelen

Rabobank Centraal Zuid-Limburg – Manager Private Banking

Joyce heeft voor ons team een mooie en leerzame sessie gehouden over welke details belangrijk zijn voor een goede Private Banking uitstraling. Naast kleding- en kleurenadvies heeft Joyce ons team meegenomen in welke ingrediënten een goede pitch vormen. De eerste indruk is tenslotte heel belangrijk in onze dienstverlening en vormt de basis van een duurzame relatie!

Rob van Leen

Royal DSM – Chief Innovation Officer – Member Executive Committee

Joyce is overigens niet alleen zeer bekwaam in het stylen van ruimten, maar ook van mensen. Ze leert professionals hoe ze zich beter kunnen profileren en presenteren, en gaat daarbij verder dan uiterlijke presentatie. Ze weet precies wat er nodig is in een boardroom.

Eef Langenveld

Rabobank Centraal Zuid-Limburg – Directeur Particulieren en Private Banking

Joyce was een van de sprekers bij Rabobank Internationale Vrouwendag 2017 waar ze 2 insprirerende workshops van 45 min. gaf over imago en presentatie. De dames gingen met handige tools en adviezen naar huis en meerderen gaven aan dat de workshops best nog wat langer had mogen duren. Nogmaals bedankt voor je bijdrage aan deze dag, niet alleen wij,

maar ook de bezoekers waren meer dan enthousiast over jouw voordracht!

Enya, L1 weerbericht

Een personal stylist, wie wilt dat nou niet. Het ideale begin voor een startende presentatrice.      

Je had een hele fijne manier van aanpak. Scannend door de winkels, al snuffelend naar leuke items en eindigen met een aantal kledingsets die helemaal mij-zijn. Nu hoef ik niet meer zo zeer na te denken over wat ik ga dragen. Super, dat scheelt weer tijd!

Marjan, DSM 

De training “Personal Styling & Career” is een echte aanrader voor iedereen die zich bewust wil worden van zijn/haar uitstraling en presentatie. Op haar eigen, unieke, manier liet Joyce mij zien hoe ik door kleine aanpassingen in mijn kledingstijl een professionele uitstraling kan creëren.

Daarnaast kreeg ik bruikbare tips over hoe ik mezelf kan presenteren en hoe ik mijn publiek kan boeien tijdens presentaties. Samen met Joyce ben ik op zoek gegaan naar mijn “Personal Brand” en daar doe ik nu dagelijks mijn voordeel mee.

Ellen Bastiaens

In juni 2014 heeft Joyce 2x een workshop verzorgd voor studenten van de Universiteit Maastricht die deel hebben genomen aan het excellentieprogramma PREMIUM.

Dit programma In biedt een selectie van master-studenten een intensief programma aan van masterclasses, workshops en competentie-coaching voor de verdere ontwikkeling van generieke competenties, die aansluiten bij de vragen van de arbeidsmarkt.

De tweede component van PREMIUM is het uitvoeren van een uitdagend project waarbij studenten de kans krijgen om samen te werken in een multidisciplinair team onder begeleiding van een stafmedewerker van de Universiteit.

Met dit programma beoogt de universiteit een brug te slaan tussen studie en arbeidsmarkt (http://www.maastrichtuniversity.nl/web/Main/Education/InnovationAndExcellence/ExcellenceProgrammes/PREMIUM.htm).

De workshop van Joyce maakte deel uit van een breed scala aan mini-workshops voor studenten gericht op het bieden van ondersteuning bij het zoeken naar een eerste baan tijdens het afsluitende seminar van PREMIUM.

 

In haar workshop heeft Joyce de studenten in iets meer dan een uur tijd in hoog tempo kennis laten maken met het belang van personal branding en een tipje van de sluier opgelicht voor het motto ‘dress to impress’.

Ik heb als programmamanager werkelijk genoten van haar aanpak. Studenten werden persoonlijk aangesproken op hun stijl en uitstraling in een buitengewoon plezierige aanpak. Haar aanpak was direct maar humorvol.

De feedback die wij op deze workshops van studenten hebben ontvangen was zonder uitzondering zeer positief. Ik hoop oprecht dat de studenten er hun voordeel mee kunnen doen.

 

Deze eerste kennismaking was de aanleiding om in november 2014 met de collega’s van de eigen afdeling een uitgebreide workshop te organiseren rondom hetzelfde thema.

Ik verheug mij er nu al op.”

N.Wierts

Door in een kleine groep te werken en eerlijke feedback ben ik  bewuster geworden van hoe ik overkom en hoe ik dat kan beïnvloeden. Mijn strenge uitstraling kwam niet overeen, hoe ik me voelde en Joyce heeft mij op haar eigen unieke manier duidelijk gemaakt, dat het allemaal te maken heeft met kleuren en vormen, die je draagt. Maar ook beweging en houding. Het totaalplaatje moet kloppen. Ik vind vooral de eerste oefeningen erg krachtig (hoe anderen je zien en hoe je graag zelf wil overkomen), gedurende de twee dagen is dit de rode draad geweest. Het veranderde de manier waarop ik naar mezelf keek. Zowel uiterlijk als innerlijk zijn veel meer in balans. Overtuigender presenteren wordt hierdoor een stuk makkelijker...

Ank Wijnands

Als directeur van een school voor voortgezet onderwijs ben je het boegbeeld van de school. Ouders en leerlingen, maar ook de eigen medewerkers kijken zo naar je. Joyce Paijens heeft de sectordirecteuren van het Beroepscollege Parkstad Limburg laten zien hoe zij overkomen op anderen en laten nadenken over hoe ze willen overkomen op anderen. Niet alleen datgene wat je vertelt, maar vooral ook datgene wat je uitstraalt bepaalt het beeld dat de ander krijgt van de persoon, dus in ons geval, het beeld van de school. Het was een zeer leerzame workshop die ertoe geleid heeft dat de directieleden bewuster nadenken over hun persoonlijke presentatie.

Daarbij was het door de persoonlijke toon en de directheid en humor van Joyce ook nog een geweldige bijdrage aan de teambuilding. Helemaal top vonden we het! De workshop werd met een dikke 8 gewaardeerd.

Denise

Mijn werk bestaat voor een groot gedeelte uit gesprekvoering. Ik ga graag met ouders, jongeren en collega’s in gesprek. Maar het geven van een presentatie is een hele andere tak van sport. Te snel praten, klamme handen, mijn hart dat in mijn keel bonst. Aan het einde van de presentatie merkte ik dan ook altijd dat mijn verhaal niet echt goed overgekomen was op het publiek.

Samen een collega volgde ik de training Effectief communiceren door een duidelijke uitstraling  bij Joyce. Ik verwachtte tips en trucs te krijgen hoe ik mijn verhaal of boodschap beter kan overbrengen. Dit heb ik inderdaad geleerd maar de sessies met Joyce hebben mij veel meer gebracht. Allereerst is Joyce is een spontane, inspirerende en kundige vrouw. Ik heb de sessies met Joyce als zeer prettig ervaren. Naast het verbeteren van mijn presentatie-skills heb ik ook veel geleerd over mijzelf. Ik dacht mezelf al best goed te kennen maar toch heeft Joyce me middels bepaalde technieken en oefeningen nog meer over mezelf laten nadenken hetgeen tot nieuwe inzichten heeft geleid. Joyce doorziet mensen snel en weet op het juiste moment kritische vragen te stellen, met als doel je een spiegel voor te houden. Verder was de kleurensessie niet alleen leerzaam maar ook zeer leuk. Gewapend met mijn kleurenkaart betreed ik nu de kledingwinkels en webshops. Dankzij de tips en adviezen van Joyce, ben ik begonnen met het aanpassen van mijn kledingstijl.

Carolien H

Joyce overtuigde ons ervan dat een succesvolle presentatie voor een groot deel bepaald wordt door uiterlijk en zelfvertrouwen. Een zeer waardevol onderdeel van de training overtuigend presenteren.

Marlous W

Het was een training waarin je in een relatief kort tijdsbestek veel kennis over presenteren meekrijgt. Zowel qua vaardigheden als uiterlijk heeft Joyce  veel kennis over kledingkeuzes en presenteren en deelt zij dat op een makkelijke  wijze. Zij is kritisch zonder mensen een vervelend gevoel mee te geven. Met de handvatten die ik in twee dagen heb geleerd kan ik de komende tijd goed aan de slag en daar heb ik zeker nog vele jaren plezier van in mijn loopbaan. En in praktijk; De presenteerervaringen in praktijk na de training zijn tot nu toe zijn erg positief. De eerste 10 minuten zijn nog steeds spannend, maar het rustig praten/adem blijven halen gaat gelukkig al een stuk beter.Dat maakt het presenteren an sich voor me ook leuker. Naast officiële presentaties merk ik ook in groepen gemakkelijker en rustiger te praten. Dat is voor mij misschien nog wel het grootste voordeel aangezien dat zo’n beetje mijn dagelijkse werk is.

Jane

Three Fifty Plussers, with 100 years of friendship between us, had a wonderful and revealing session with Joyce. In her fun and sincere way, Joyce showed us how we could look and feel even more confident. With lots of laughter, we soaked up all her personal advice on the best colours, the best shapes and styles, the best length of hair and the magic of scarves! Thanks Joyce. 

D.M.

Door de workshop 'Kleur & stijl totaal” bij JPCreative werd ik blij verrast! Ik dacht wel te weten welke kleding. Maar Joyce komt met en sterk, inspirerend verhaal met voor elk zeer persóónlijke kleding- en kleur-adviezen.

M.W.M.A Hacking, Charlemagne College Eijkhagen

Dankzij de duidelijke en hanteerbare tips die aan bod kwamen bij de cursus effectief communiceren door een betere uitstraling zijn de collega’s nog beter voorbereid op de presentaties die ze geven aan ouders van onze toekomstige leerlingen.

Deze praktische workshop is als zeer positief beoordeeld door ons schakelklasteam. 

bottom of page