top of page

PERSONAL BRANDING VOOR VIP VROUWEN.

TRAINING

Vertrouw jij vooral op je cv, op je kennis en je kunde? Op zichzelf natuurlijk prima. Maar sta je er wel eens bij stil hoe je op anderen overkomt? Bij de indruk die je op anderen achterlaat? 

'You never get a second chance

to make a first impression'

Harlan Hogan

Veel vrouwen – maar ook mannen - laten de kans om hun verschijning tot meerwaarde te maken nog te vaak liggen.

Ze hebben veel in hun mars, beschikken over een fantastisch cv, maar worden keer op keer gepasseerd bij promoties of grijpen net naast die ene grote order.

 

Uit onderzoek blijkt dat de eerste tien jaar van een carrière in belangrijke mate worden bepaald door kennis en kunde. Persoonlijke uitstraling en imago komen op de tweede plaats. Maar na verloop van tijd draaien die rollen om. Dan zijn het je persoonlijkheid, je levenservaring en uitstraling die bepalen of je succesvol bent of niet.

Onze trainingen zijn voor ambitieuze vrouwen en mannen die serieus met hun eigen verhaal - hun personal brand - aan de slag willen gaan. Het is een zoektocht naar de uitstraling die aansluit bij de boodschap die zij of hij wil overbrengen. 

 

Daartoe kijken we samen in de spiegel en stellen de vraag: ‘Welke aspecten van je présence kunnen beter?’ Alle factoren die bepalend zijn voor de indruk die je bij anderen achterlaat, komen vervolgens aan bod. Niet alleen kleding en styling worden onder de loep genomen, maar ook algemeen voorkomen, houding en stem.

 

Een bekende les uit de wereld van marketing & sales is: mensen kopen geen  producten, mensen kopen dromen van iemand die ze vertrouwen. Er is weinig zo vertrouwenwekkend en aantrekkelijk als zelfbewustzijn.

 

Maak daarom van je personal brand een levenswijze. Een als deel van je persoonlijkheid.

 

Want wie een goede personal brand heeft, wordt niet alleen gezien, maar ook niet meer vergeten.

Ik verwachtte tips en trucs te krijgen hoe ik mijn verhaal of boodschap beter kan overbrengen. Dit heb ik inderdaad geleerd maar de sessies met Joyce hebben mij veel meer gebracht...

Voor wie?

  • Vakinhoudelijk doet u het prima, maar toch lijkt niemand dat op te merken of te waarderen.

  • Uw imago is niet oké, waardoor u promotie en klanten mist. Men weet niet goed wat ze aan u hebben of wat u bedoelt.

  • U bent onzeker over uw uiterlijk.

  • Of u bent op zoek zijn naar een nieuwe baan en wil in gesprekken makkelijker contact maken en meer uitstralen: kortom een sterkere personal brand ontwikkelen.

  • De personal brand is niet sterk genoeg is, u merkt dat uw eigen marketing tekort schiet.

  • U bent een starter en u wilt uw bedrijf in vormgeving en uw eigen personal performance meteen goed in de markt zetten zodat je meteen professioneler overkomt.

  • U heeft te weinig klanten  en heeft coaching nodig om overtuigender en duidelijker over te komen.

  • Genieten van netwerken en nieuwe contacten te leggen: dat lukt maar zelden door onvoldoende zelfvertrouwen

  • Zou u uw persoonlijke uitstraling wat sterker willen neerzetten?

Vraag nu info aan voor de training 'Personal Branding voor VIP vrouwen'.

Laat zien wie je bent en maak van je uitstraling een personal brand!

bottom of page