top of page

PERSONAL BRANDING.

TRAININGEN

Onze trainingen zijn voor ambitieuze vrouwen en mannen die zich als een herkenbaar merk in de markt willen zetten. Met personal branding creëer je een beeld van jezelf dat door anderen als geloofwaardig en overtuigend wordt ervaren. Zo word je niet alleen gezien, maar ook niet meer vergeten.

BRANDING TRAININGEN

Dit zijn trajecten voor mensen die hun succes willen vergroten en versterken, met behulp van een bewustere en betere uitstraling. Er wordt een geloofwaardige en duurzame verbinding tot stand gebracht tussen wie je bent en wat je uitstraalt. We onderzoeken in deze training niet alleen welke kleding, kleur en stijl bij jou en je ambities passen, maar graven dieper. Ook je houding en stemgebruik nemen we onder de loep en we gaan op zoek naar de specifiek mannelijke en vrouwelijke elementen van je persoonlijkheid. Dit alles met als doel het vergroten van je zelfvertrouwen, zakelijke draagvlak en succes groter en sterker maken.

PERSONAL STYLING & CAREER

Tijdens de training Personal Styling & Career leer je in vijf stappen hoe je jouw persoonlijke stijl en uitstraling in je voordeel kunt laten werken. Zoals bekend, krijg je nooit een tweede kans krijgt voor een eerste indruk. Zorg daarom dat jouw uitstraling je personal brand is. Ontdek wat jou uniek maakt en toon het aan de wereld. Het accent in deze training ligt op het samenstellen van je garderobe en hoe een gebalanceerde garderobe bijdraagt aan het effectief en succesvol uitdragen van je boodschap. Je eigen stijl ontwikkelen voor meer zelfvertrouwen en succes. 

SUCCESS STORIES.

Joyce heeft voor ons team een mooie en leerzame sessie gehouden over welke details belangrijk zijn voor een goede Private Banking uitstraling. Naast kleding- en kleurenadvies heeft Joyce ons team meegenomen in welke ingrediënten een goede pitch vormen. De eerste indruk is tenslotte heel belangrijk in onze dienstverlening en vormt de basis van een duurzame relatie!

Edwin Engelen

Rabobank Centraal Zuid-Limburg – Manager Private Banking

bottom of page