top of page

LEZINGEN.

PERSONAL BRANDING - MODE - INTERIEUR - KLEUR EN STIJL

Zoekt u iemand om uw publiek te inspireren  over imago, mode en  kleur en stijl op uw congres, evenement of bijeenkomst?

Joyce Paijens laat haar publiek aan de hand van talloze praktijkvoorbeelden zien waarom het belangrijk is dat professionals en bedrijven zich als een merk presenteren.

“Om een geloofwaardige en vertrouwenwekkende indruk te maken, moet het plaatje overeenstemmen met de inhoud. Dat geldt niet alleen voor iemands persoonlijke uitstraling,

maar gaat ook voor het interieur van een bedrijf of organisatie.” 

 

Zij vertelt haar verhaal bevlogen en overtuigend, zowel aan grote als kleine groepen toehoorders. Haar rijke ervaring in het vak en gevoel voor humor maken dat haar lezingen zowel leerzaam als vermakelijk zijn. Haar verhaal stemt zij af op haar publiek zodat de opgedane kennis meteen in de praktijk kan brengen. 

SUCCESS STORIES.

Door in een kleine groep te werken en eerlijke feedback ben ik bewuster geworden van hoe ik overkom en hoe ik dat kan beïnvloeden. Het veranderde de manier waarop ik naar mezelf keek. Zowel uiterlijk als innerlijk zijn veel meer in balans. Effectief communiceren wordt hierdoor een stuk makkelijker...

Natasja DSM

bottom of page