top of page

ABOUT ME.

Charisma, de 'X factor', cachet, uitstraling. Begrippen die we allemaal kennen en waarvan we weten hoe waardevol ze zijn. Toch is het vaak lastig er vat op te krijgen. Wat is het precies? En hoe krijgen we de uitstraling die bij ons past en die ons op positieve wijze onderscheidt van anderen? Uitstraling van onszelf, van onze organisatie en van de omgeving waarin we actief zijn.

Een goede uitstraling kan in veel gevallen het verschil maken. Werken aan uitstraling maakt bovendien veel positieve energie los. Het is geweldig om te zien hoe relatief kleine aanpassingen in kleur, kleding, of in gebouwen een groot effect kunnen hebben. Eén van mijn klanten zei vol trots tegen me: 'het totale concept klopt nu'. Een prachtig compliment, maar belangrijker nog een directe en wezenlijke bijdrage aan zijn succes!

Ik geloof dat wij allemaal de potentie hebben om te excelleren. Dat willen we ook uitstralen, maar feit is dat het niet altijd wordt gezien. Vorm en inhoud komen dikwijls niet met elkaar overeen. Een minder optimale uitstraling leidt maar al te vaak tot een onderwaardering van de feitelijk geleverde prestatie. Ik zet mijn jarenlange ervaring met communicatie, mode en designmanagement in om mijn klanten de uitstraling te geven die bij hen past. 

Heel graag nodig ik je uit om mee te gaan op ontdekkingsreis naar een belevingswereld van kleur, vorm en uitstraling via onze workshops, trainingen en lezingen of via advies en ontwerp.

Joyce Paijens

JPCreative joyce paijens imago coach

SUCCESS STORIES.

Dankzij de duidelijke en hanteerbare tips die aan bod kwamen bij de cursus effectief communiceren door een betere uitstraling zijn de collega’s nog beter voorbereid op de presentaties die ze geven aan ouders van onze toekomstige leerlingen.

Deze praktische workshop is als zeer positief beoordeeld door ons schakelklasteam. 

M.W.M.A Hacking, Charlemagne College Eijkhagen

bottom of page